Advertisement

Καινουργιου Μαλλια : Κ. Καινούργιου: Ποζάρει με φθινοπωρινή διάθεση! - «η σημερινή εκπομπή του «ευτυχειτε» βγήκε στον αέρα χωρίς την κατερίνα καινούργιου.

Καινουργιου Μαλλια : Κ. Καινούργιου: Ποζάρει με φθινοπωρινή διάθεση! - «η σημερινή εκπομπή του «ευτυχειτε» βγήκε στον αέρα χωρίς την κατερίνα καινούργιου.. Η αδυναμία της στα μακριά μαλλιά. Η κατερίνα καινούργιου, είναι αδιαμφισβήτητα λάτρης των μακριών μαλλιών και το δηλώνει και η ίδια κάθε φορά που τα μαλλιά της γίνονται αντικείμενο συζήτησης με την ίδια να αναφέρεται συχν'α η κατερίνα καινούργιου λοιπόν, υπέκυψε στις προκλήσεις και το πρωί της τρίτης έκοψε τα μαλλιά της. Γιόρτασε τα γενέθλιά της στον οικονομόπουλο στη θεσσαλονίκη (βίντεο). Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωριστεί τις μακριές μπούκλες της και να υιοθετήσει ένα πιο κοντό (και κομψό) look. Στο παρελθόν τα είχε κόψει ξανά αλλά μέσα σε λίγες ημέρες είχε βάλει extensions αλλά αυτή τη φορά φαίνεται αποφασισμένη να τα.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κατερινα καινουργιου μαλλια από το pagenews.gr. Η κατερίνα καινούργιου δεν έχει πλέον μακριά μαλλιά και καθόλου δεν μας πειράζει, αφού το νέο της look, της ταιριάζει απόλυτα. Η παρουσιάστρια, μετά από παρότρυνση φίλων και θαυμαστών της πήρε την απόφαση να κόψει τα μακριά μαλλιά της. Η κατερίνα καινούργιου είναι ερωτευμένη και ανανεωμένη. Ωστόσο, πέρυσι την είδαμε για πρώτη φορά να αλλάζει κούρεμα, καθώς έκοψε κατά πολύ το μήκος των μαλλιών της, καταλήγοντας σε ένα μακρύ καρέ.

Ελένη Μενεγάκη: paparazzi Για ψώνια με άσπρη φόρμα ...
Ελένη Μενεγάκη: paparazzi Για ψώνια με άσπρη φόρμα ... from freegossip.gr
Το απόγευμα του σαββάτου επισκέφθηκε τον κομμωτή της και συζήτησαν για μια επικείμενη αλλαγή. Πώς τα πήγε η παρουσιάστρια; Επέστρεψε το καρέ κούρεμα στα μαλλιά της. Αν δεν μας πιστεύεις μπορείς να δεις και τις φωτογραφίες παρακάτω στην gallery. Η γνωστή παρουσιάστρια εμφάνισε έντονη δύσπνοια και δυσκολία στην αναπνοή. Μία ακόμα ανανέωση ήρθε τώρα στην εμφάνισή της κι αυτή τη φορά αφορά τα μαλλιά της. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών! Η έναρξη κάθε τηλεοπτικής σεζόν προσφέρεται για αλλαγές και νέα βήματα.

Η κατερίνα καινούργιου δεν έχει πλέον μακριά μαλλιά και καθόλου δεν μας πειράζει, αφού το νέο της look, της ταιριάζει απόλυτα.

Πώς τα πήγε η παρουσιάστρια; Τελικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η αδυναμία της στα μακριά μαλλιά. Η παρουσιάστρια έκοψε τα μαλλιά τις αφέλειες και της «πηγαίνουν» πολύ. Θύμα τα έτσι, επισκέφθηκε κομμωτήριο και είπε «αντίο» στα μακριά μαλλιά και τις τρέσες. «η σημερινή εκπομπή του «ευτυχειτε» βγήκε στον αέρα χωρίς την κατερίνα καινούργιου. Ρόλο παρουσιαστή ανέλαβε ο γρηγόρης γκουντάρας ο οποίος είπε πως είναι μια δύσκολη παρασκευή καθώς η κατερίνα καινούργιου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Και το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω. Για να υποδεχθεί τη νέα τηλεοπτική σαιζόν που πλησιάζει, η γνωστή παρουσιάστρια του epsilon άλλαξε το λουκ της και έκοψε τα μαλλιά της κοντά. Γεννήθηκε την 1η μαΐου του 1985 στην αθήνα και μεγάλωσε στην πεύκη αττικής. Το χτένισμα της ανάστασης πάντα αποτελεί challenge, μιας και θέλουμε να είμαστε καλοχτενισμένες αλλά παράλληλα να προστατεύσουμε τα μαλλιά μας από τυχόν αστοχίες άλλων πιστών. Η κατερίνα καινούργιου εισήχθη εσπευσμένα τα ξημερώματα σήμερα και συγκεκριμένα στις 04:30 στο νοσοκομείο. Επέστρεψε το καρέ κούρεμα στα μαλλιά της.

Η κατερίνα καινούργιου θέλησε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Στην αρχή της σεζόν η παρουσιάστρια τόλμησε το καρέ, και σήμερα έκανε νέα έκπληξη στους ακολούθους της στα social media με μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση στα μαλλιά της. Άλλαξε το λουκ της η κατερίνα καινούργιου. Η κατερίνα καινούργιου υιοθέτησε το ιδανικό χτένισμα για το βράδυ της ανάστασης! Το ίδιο κάνει και η κατερίνα καινούργιου, η οποία μπορεί την περασμένη εβδομάδα για κάποιες ημέρες να ήταν εκτός τηλεοπτικού «αέρα» λόγω προληπτικών μέτρων κατά το κορονοϊού, όμως επέστρεψε και πάλι στο πόστο της.

Κορωνοϊος: Δειτε πως η Κατερινα Καινουργιου, εβαψε μονη ...
Κορωνοϊος: Δειτε πως η Κατερινα Καινουργιου, εβαψε μονη ... from www.e-magazino.gr
Άλλαξε τα μαλλιά της και μας απογοήτευσε! Όπου ποζάρει η ίδια με καστανό μαλλί! Άλλαξε το λουκ της η κατερίνα καινούργιου. Μετά την ανακοίνωση του αλέξη κούγια και την έκρηξη της κατερίνας καινούργιου για όσα η ίδια θεώρησε πως της καταλόγισε. Το χτένισμα της ανάστασης πάντα αποτελεί challenge, μιας και θέλουμε να είμαστε καλοχτενισμένες αλλά παράλληλα να προστατεύσουμε τα μαλλιά μας από τυχόν αστοχίες άλλων πιστών. Γιόρτασε τα γενέθλιά της στον οικονομόπουλο στη θεσσαλονίκη (βίντεο). Η παρουσιάστρια, μετά από παρότρυνση φίλων και θαυμαστών της πήρε την απόφαση να κόψει τα μακριά μαλλιά της. Η κατερίνα καινούργιου είναι εδραιωμένη στο μυαλό μας ως μια ξανθιά εντυπωσιακή παρουσιάστρια.

Η κατερίνα καινούργιου (αθήνα, 1 μαΐου 1985) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια & δημοσιογράφος.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει σύντομα στον τηλεοπτικό αέρα του epsilon, αλλά θα είναι διαφορετική… η κατερίνα έκοψε τα μαλλιά της και ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram με τη νέα της εμφάνιση. Η κατερίνα καινούργιου υιοθέτησε το ιδανικό χτένισμα για το βράδυ της ανάστασης! Και το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω. Το ίδιο κάνει και η κατερίνα καινούργιου, η οποία μπορεί την περασμένη εβδομάδα για κάποιες ημέρες να ήταν εκτός τηλεοπτικού «αέρα» λόγω προληπτικών μέτρων κατά το κορονοϊού, όμως επέστρεψε και πάλι στο πόστο της. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωριστεί τις μακριές μπούκλες της και να υιοθετήσει ένα πιο κοντό (και κομψό) look. Η κατερίνα καινούργιου εισήχθη εσπευσμένα τα ξημερώματα σήμερα και συγκεκριμένα στις 04:30 στο νοσοκομείο. Επέστρεψε το καρέ κούρεμα στα μαλλιά της. Γεννήθηκε την 1η μαΐου του 1985 στην αθήνα και μεγάλωσε στην πεύκη αττικής. Τελικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η κατερίνα καινούργιου θέλησε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. «η σημερινή εκπομπή του «ευτυχειτε» βγήκε στον αέρα χωρίς την κατερίνα καινούργιου. Ποιοι κούρεψαν με το ζόρι την κατερίνα καινούργιου.! Η αδυναμία της στα μακριά μαλλιά.

Τελικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Μία ακόμα ανανέωση ήρθε τώρα στην εμφάνισή της κι αυτή τη φορά αφορά τα μαλλιά της. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κατερινα καινουργιου μαλλια από το pagenews.gr. Η κατερίνα καινούργιου είναι ερωτευμένη και ανανεωμένη. «η σημερινή εκπομπή του «ευτυχειτε» βγήκε στον αέρα χωρίς την κατερίνα καινούργιου.

Κατερίνα Καινoύργιου: H selfie που ανέβασε με τον σύντροφό ...
Κατερίνα Καινoύργιου: H selfie που ανέβασε με τον σύντροφό ... from www.tlife.gr
Το ξανθό της πάει αρκετά και ξέρει να το υποστηρίζει, σε κάθε της εμφάνιση. Στην αρχή της σεζόν η παρουσιάστρια τόλμησε το καρέ, και σήμερα έκανε νέα έκπληξη στους ακολούθους της στα social media με μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση στα μαλλιά της. Η κατερίνα καινούργιου λατρεύει τα μακριά ξανθά της μαλλιά και δεν την έχουμε δει ποτέ να επιχειρεί κάποια αλλαγή του χρώματός της. Άλλαξε το λουκ της η κατερίνα καινούργιου. Η παρουσιάστρια κατερίνα καινούργιου θέλησε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Μία ακόμα ανανέωση ήρθε τώρα στην εμφάνισή της κι αυτή τη φορά αφορά τα μαλλιά της. Το απόγευμα του σαββάτου επισκέφθηκε τον κομμωτή της και συζήτησαν για μια επικείμενη αλλαγή. Η κατερίνα καινούργιου είναι μία γυναίκα που δεν μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές στα μαλλιά, καθώς φαίνεται να έχει καθιερώσει πλέον τα μακριά ξανθά μαλλιά και δεν διαβαστε επισησ:

Η κατερίνα καινούργιου λατρεύει τα μακριά ξανθά της μαλλιά και δεν την έχουμε δει ποτέ να επιχειρεί κάποια αλλαγή του χρώματός της.

Όπου ποζάρει η ίδια με καστανό μαλλί! Η κατερίνα καινούργιου τόλμησε και μάκρυνε ξανά τα μαλλιά της, αφήνοντας πίσω τα κοντά που είχε υιοθετήσει τους τελευταίους μήνες. Μία ακόμα ανανέωση ήρθε τώρα στην εμφάνισή της κι αυτή τη φορά αφορά τα μαλλιά της. Το ξανθό της πάει αρκετά και ξέρει να το υποστηρίζει, σε κάθε της εμφάνιση. Ωστόσο, πέρυσι την είδαμε για πρώτη φορά να αλλάζει κούρεμα, καθώς έκοψε κατά πολύ το μήκος των μαλλιών της, καταλήγοντας σε ένα μακρύ καρέ. Η παρουσιάστρια επιστρέφει σύντομα στον τηλεοπτικό αέρα του epsilon, αλλά θα είναι διαφορετική… η κατερίνα έκοψε τα μαλλιά της και ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram με τη νέα της εμφάνιση. Η κατερίνα καινούργιου δεν έχει πλέον μακριά μαλλιά και καθόλου δεν μας πειράζει, αφού το νέο της look, της ταιριάζει απόλυτα. Η κατερίνα καινούργιου στην αρχή της σεζόν τρέλανε τους πάντες κόβοντας τα μαλλιά της καρέ, τώρα η αλλαγή είναι πιο επεισοδιακή. Η κατερίνα καινούργιου (αθήνα, 1 μαΐου 1985) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια & δημοσιογράφος. Η κατερίνα καινούργιου θέλησε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Και το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω. Η κατερίνα καινούργιου, είναι αδιαμφισβήτητα λάτρης των μακριών μαλλιών και το δηλώνει και η ίδια κάθε φορά που τα μαλλιά της γίνονται αντικείμενο συζήτησης με την ίδια να αναφέρεται συχν'α η κατερίνα καινούργιου λοιπόν, υπέκυψε στις προκλήσεις και το πρωί της τρίτης έκοψε τα μαλλιά της. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κατερινα καινουργιου μαλλια από το pagenews.gr.

Το ίδιο κάνει και η κατερίνα καινούργιου, η οποία μπορεί την περασμένη εβδομάδα για κάποιες ημέρες να ήταν εκτός τηλεοπτικού «αέρα» λόγω προληπτικών μέτρων κατά το κορονοϊού, όμως επέστρεψε και πάλι στο πόστο της καινουργιου. Η κατερίνα καινούργιου άλλαξε εντελώς τα μαλλιά της!

Posting Komentar

0 Komentar